Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Αποκλειστικό: Τα υπουργεία ετοιμάζουν «φαντασμαγορικά» περίπτερα στην Δ.Ε.Θ εν μέσω βαθιάς κρίσης

Μια εξωφρενική είδηση αναδεικνύουμε σήμερα, μιας και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα υπουργεία ετοιμάζουν "φαντασμαγορικά" περίπτερα στην Δ.Ε.Θ, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους υπουργούς να περικόψουν όσο γίνεται τις δαπάνες που δεν είναι αναγκαίες προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, και να μην καταφύγει η κυβέρνηση, σε νέες περικοπές μισθών και συντάξεων.

Προφανώς όμως οι υπουργοί θα παρακούσουν την ρητή αυτή εντολή του Αντώνη Σαμαρά και όλα σχεδόν τα σχετικά με την Δ.Ε.Θ υπουργεία ετοιμάζουν τα περίπτερά τους.

Είναι δυνατόν από τη μία να λένε ότι θα γίνουν επιπλέον περικοπές και να ψάχνουν -δήθεν- τα ισοδύναμα μέτρα για τα 11.5 δις ευρώ κι από την άλλη να ξοδεύουν μεγάλα κονδύλια για παρουσία σε εμπορικές εκθέσεις με κόκκινα χαλιά και όλα τα σχετικά;

Δεν θα μπορούσαν όλα αυτά τα χρήματα, αντί να τα ξοδεύουν για να διαφημίζουν την ανούσια παρουσία τους στην ΔΕΘ, να τα δώσουν τουλάχιστον σε φορείς του τουρισμού και της βιομηχανίας που τα έχουν ανάγκη;

Καλά θα είναι όμως οι υπεύθυνοι υπουργοί να συμμορφωθούν με το πνεύμα των καιρών και να ακυρώσουν τις συμμέτοχες δημοσίων οργανισμών στη Δ.Ε.Θ ενώ και ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να πράξει αναλόγως και σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες του.
 AegeanTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...