Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τα 20 χρυσα οικοπεδα που χαρισε ο Σαμαρας στην τραπεζικη κομμουνα του χρεους της Ευρωπης.

ta-20-oikopeda-pou-metatrepoun-tin-ellada-se-energeiako-komboΜετα την θεικη δηλωση του Σαμαρα για “φορολογικα εσοδα 150δις σε βαθος 25ετιας”,  μολις χθες ο ΠΑΣΟΚΟΣ Μανιατης μας εδωσε και το ποσοστο της φορολογιας….20%.

Αρα ο Σαμαρας γνωριζε την ελαχιστη αξια των υδρογονανθρακων στην δηλωση του, σε 700δις ευρω.

ΞΑΝΑΛΕΩ…

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ !!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΕΝΕΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ….

ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.

ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ 2022 ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΟΓΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ…

ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ…..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ…!!!

Ο ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

Το θεσμικό-οικονομικό πλαίσιο που θα διέπει τις έρευνες, στο οποίο, περιλαμβάνονται:

- Ο νέος νόμος για τις παραχωρήσεις, «που ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές για τα δικαιώματα παραχώρησης και προσφέρει στους επενδυτές ένα σταθερό, προβλέψιμο και με ίσους όρους για όλους περιβάλλον.

- Το φορολογικό καθεστώς που προβλέπει μειωμένο συντελεστή (από 40 στο 20%) προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα των επενδύσεων.

- Η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Υδρογονανθράκων που έχει συσταθεί και θα αρχίσει να λειτουργεί με αντικείμενο να ρυθμίζει, να αδειοδοτεί και να παρακολουθεί τις δραστηριότητες εξερεύνησης και αξιοποίησης για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου.

- Οι κανόνες της ΕΕ σχετικά με την ασφάλεια των παράκτιων δραστηριοτήτων εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Τα δεδομένα που προέκυψαν από τις σεισμικές έρευνες σε έκταση 225.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, καθώς και η ερμηνεία των δεδομένων αυτών από το Γαλλικό Ινστιτούτο BEICIP.

Αυτός ο γύρος παραχωρήσεων υδρογονανθράκων για τις περιοχές του Ιουνίου και νότια της Κρήτης είναι συνολικής έκτασης άνω των 225.000 τετρ. χλμ.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν άνω των 180 στελεχών πετρελαϊκών εταιρειών, τραπεζικών ιδρυμάτων, εταιρειών παροχής συμβουλών, κ.ά, που εκπροσώπησαν πάνω από 40 μεγάλες και μεσαίου μεγέθους εταιρείες.

Μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στην εκδηλωση, ήταν οι BP, EXXONMOBIL, SHELL, TOTAL, CHEVRON, STATOIL, ANADARKO, REPSOL κι άλλες.

Πικρο χιουμορ….:
- σε ολες τις μπιζνες χρεους ηταν επικεφαλεις παντα ΠΑΣΟΚΟΙ, Σημίτης, Λουκάς, Γιάννος, Χριστοδουλάκης, Παπακωνσταντίνου, ΓΑΠ, Στουρνάρας, Χαρδούβελης. Πολλά τα τρισ. €
- στις μπιζνες ενεργειας παλι ΠΑΣΟΚΟΙ, Παπακωνσταντινου, Μανιατης..

Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

Πηγἠ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...