Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Εκοψαν το ρεύμα σε τετραπληγική και πέθανε!

δει Μία τετραπληγική γυναίκα έχασε σήμερα το μεσημέρι την ζωή της επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα. Το τραγικό αυτό γεγονός εκτυλίχθηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή των Νέων Χανίων.
Η Ευτυχία Ποποδάκη εδώ και 15 χρόνια ήταν τετραπληγική και υποστηριζόταν μηχανικά. Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ «έκοψε» το ρεύμα στο σπίτι της εξαιτίας χρεών της άτυχης γυναίκας, τα μηχανήματα που την στήριζαν στην ζωή σταμάτησαν να δουλεύουν με αποτέλεσμα η Ευτυχία Ποποδάκη να πεθάνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας φανερά οργισμένοι έσπευσαν στο αστυνομικό μέγαρο των Χανίων και υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
H απάντηση της εταιρίας για το περιστατικό τα λέει όλα. 
Ήταν πρακτικά αδύνατο για τη ΔΕΗ να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας, διευκρινίζοντας ότι δεν είχε δηλωθεί στη ΔΕΗ ότι η θανούσα χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη όλο το 24ωρο.


Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...