Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση για φιλοξενία στις παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Ευάγγελος Αποστόλου ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων για το έτος 2015 και παρακαλεί να δωθεί η μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα στο έγγραφο της Κεντρικής Επιτροπής Κατασκηνώσεων, ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι υπάλληλοι και ιδίως οι αγρότες της περιοχής μας. Οι κατασκηνώσεις θα είναι εντελώς δωρεάν όπως αναγράφεται και στην επισυναπτόμενη Ανακοίνωση της Επιτροπής Κατασκηνώσεων, εκτός των εξόδων εισιτηρίων μετακίνησης, από τον τόπο διαμονής των μέχρι την Αθήνα, που θα βαρύνουν τους κατασκηνωτές. Τα παιδιά της επαρχίας θα συνοδεύονται από υπαλλήλους των αρμόδιων υπηρεσιών ή των Περιφερειακών μας Υπηρεσιών για τους οποίους θα εκδίδονται εγκριτικές εκτός έδρας κινήσεις από τις Υπηρεσίες μας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Φιλοξενία στις παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Σας ενημερώνουμε ότι οι παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας που βρίσκονται στο Σούνιο Αττικής, για την Α’ κατασκηνωτική περίοδο (έναρξη 29/06/2015 και για 14 ημέρες) δύνανται να δεχθούν παιδιά πέραν των κατηγοριών που αφορά (υπαλλήλων Υπουργείου, ΔΑΟΚ και αγροτών), λόγω της ύπαρξης πολλών κενών θέσεων, εντελώς δωρεάν. Η μόνη επιβάρυνση είναι η μεταφορά των παιδιών στην Αθήνα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποδοχής των παιδιών και μετά την ημερομηνία έναρξης της Α’ περιόδου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ελένη Αργυροπούλου στο Γραφείο Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, στα τηλέφωνα 210-2125238 και 210-2125160 και στο email d.tsagalidis@minagric.gr.
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...