Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ!

by olympiada

Εξακολουθώ να βλέπω πάλι τα ίδια άτομα, που μέχρι πριν δυο μέρες μας εκβίαζαν και μας κουνούσαν το δάχτυλο με σενάρια καταστροφής, να προσπαθούν και πάλι με θράσος περισσό να «ερμηνεύσουν» κατά το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, λοιπόν, και για όσους ΚΑΝΟΥΝ ότι δεν κατάλαβαν, (από τον Γιουνγκέρ μέχρι την «καλό το μαλλί» Σοφία) και ΚΥΡΙΩΣ προς την Ελληνική Κυβέρνηση, ο Ελληνικός Λαός σε ποσοστό 61,5% είπε ξεκάθαρα ΟΧΙ:
– ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ σε νέα μέτρα λιτότητας!
– Σε νέο μνημόνιο καθώς και στα ισχύοντα μαζί με τους κατάπτυστους και αντιλαϊκούς «προσαρμοστικούς» νόμους
– Στην συμμορία των Βρυξελλών
– Στην εγχώρια διαπλοκή (αναμένουμε νέα από την εισαγγελία)
– Στο Δ’ Ράιχ
– Στους ΝΑΙσεολατζήδες, αμφίβολης ελληνικής συνείδησης!
– Στα παπαγαλάκια, εγχώρια και μη, και στην άνευ προηγουμένου επίθεση ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ μέσω των ΔΗΜΟΣΙΩΝ συχνοτήτων που ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ! (αναμένουμε νέα από την εισαγγελία)
-Στην εσωτερική τρόικα, που σαν τα κοράκια, μαζεύτηκαν στις Βρυξέλλες, ζητώντας το κλείσιμο των τραπεζών για να τον εκβιάσουν και να υφαρπάξουν το επιθυμητό γι’ αυτούς ΝΑΙ, για να ΡΙΞΟΥΝ την κυβέρνηση που με τη λαϊκή ψήφο εξελέγη πριν από μόλις έξι μήνες. (αναμένουμε νέα από την εισαγγελία)
-Στην πιθανότητα «κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας» με πρωθυπουργό τον Στουρνάρα Στο σημείο αυτό ειδικά, αναμένουμε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κινήσεις από την κυβέρνηση για κάθαρση του εγχώριου τραπεζικού συστήματος περιλαμβανομένου και του «κυρίου» Στουρνάρα και της «κυρίας» Κατσέλη που κράτησαν στάση σαφώς κατώτερη των περιστάσεων, αν όχι εχθρική προς το λαό παίζοντας για ίδιον όφελος με την αγωνία του!
– Στους εκπροσώπους του παλαιού και βαθιά διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού που εξυπηρετούσαν απροκάλυπτα πια τα συμφέροντα των λεγομένων «δανειστών» και όχι τα δικά του. Ο ένας ακολούθησε το ΜΟΝΟδρομο της εξόδου που σαφώς πια του ΥΠΕΔΕΙΧΘΗ. Οι υπόλοιποι, μικρότερης βαρύτητας, θα κριθούν εν καιρώ από τον ίδιο αδέκαστο δικαστή, τον Ελληνικό Λαό! Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε κι εδώ κινήσεις της εισαγγελίας για όλο αυτό το προσωπικό και την ύποπτη στάση παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού που ακολούθησε!
Μαζί με το βροντερό ΟΧΙ, ο Έλληνας ψηφοφόρος είπε παράλληλα κι ένα εξίσου δυνατό ΝΑΙ:
– Στην κάθαρση, πάσης φύσεως, από ΟΛΟΥΣ αυτούς που μας οδήγησαν εδώ.
– Στην ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ και επιτέλους αυτεπάγγελτη επέμβαση/ παρέμβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που μέχρι τώρα έχει παραμείνει ΥΠΟΠΤΑ αδρανής ή ακολουθεί στάση σαφώς κατώτερη των περιστάσεων και της αποστολής της!
– Aκόμη και σε ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΡΗΞΗΣ της παρούσας κυβέρνησης (στην οποία ανανέωσε την εμπιστοσύνη του) με ΟΛΗ τη συμμορία των τραπεζιτών που ακόμη αυτοαποκαλούνται Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ οι λαοί της Ευρώπης έχουν προ πολλού καταλάβει ότι πρόκειται πια για το προπύργιο της Γερμανίας να επιβληθεί εκ νέου στην Ευρώπη των Λαών, με όπλο «στημένα» οικονομικά παιχνίδια σε βάρος τους.
Δεν είναι τυχαίο ότι ΟΛΟΣ ο πλανήτης έστρεψε το βλέμμα του σε αυτήν την μικρή γωνιά του κόσμου, την ΕΛλάδα μας, που έγινε για μια ακόμη φορά η καρδιά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Διαδηλωτές σε όλη την υφήλιο φώναζαν ΥΠΕΡ του Ελληνικού λαού, για να ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΕΙ! Να πει ΟΧΙ! ΩΣ ΕΔΩ! Να δώσει ένα βροντερό μήνυμα στη διεθνή συμμορία των τραπεζιτών που λυμαίνονται τους λαούς του κόσμου και που ακόμα και τώρα αρνούνται πεισματικά ΔΗΘΕΝ να το καταλάβουν!
Ξέρουν όμως καλά, ότι πια δεν τους παίρνει! Γιατί αυτή τη φορά έχουν να λογοδοτήσουν στα πραγματικά τους αφεντικά: στους λαούς τους. Σους λαούς όλου του κόσμου που με τόσο ενθουσιασμό ξεχύθηκαν στους δρόμους ζητώντας από μας να κάνουμε για μια ακόμη φορά το αρχέγονο καθήκον μας: Να γίνουμε και πάλι ο φάρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Να γίνουμε η ΣΠΙΘΑ που θ’ ανάψει τη φωτιά για να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τα δεσμά που με πρόσχημα τα στημένα οικονομικά παιχνίδια και τα «φτιαγμένα» χρέη προσπαθεί να του φορέσει η διεθνής συμμορία των τραπεζών!
Ακούς κι εσύ Αλέξη Τσίπρα;;; Το ΟΧΙ ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ! Αν κατά βάθος αυτό που ήθελες είναι με δόλιο τρόπο να υφαρπάξεις από το λαό ένα ΝΑΙ σε ΝΕΟ μνημόνιο ΚΑΙ δάνειο με επαχθείς όρους, μάθε ότι αυτό θα γίνει και το μεγαλύτερο ΛΑΘΟΣ σου! Βγες στο Λαό (που σε πίστεψε και σε στήριξε ενώ σ’ έβαλαν με την πλάτη στον τοίχο) και πες ΟΛΗ την αλήθεια! Ποιος έκλεισε τις τράπεζες, γιατί, και τί ζητούν από σένα να υπογράψεις; Και αν χρειαστεί δώσε του εκ νέου το δικαίωμα ν’ αποφασίσει Ο ΙΔΙΟΣ για την μελλοντική του πορεία ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη!
Και μια τελευταία παράκληση, κύριε πρωθυπουργέ: Μάζεψε σε παρακαλώ όλα αυτά τα μεγαλοστελέχη σου που με ύφος χιλίων καρδιναλίων λένε ό,τι προλαβαίνουν παίζοντας εκ νέου με την αγωνία του ταλαιπωρημένου και κυρίως καθημαγμένου Ελληνικού Λαού!
Πότε θα κάμει ξαστεριά

Simpleton

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...