Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η διαπλοκή ζητάει τη ψήφο σου!


Ο Πάνος Καμμένος δεν έβαλε στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τον Παύλο Χαϊκάλη, προκειμένου να μην υπάρξει καμία σκιά γύρω από την υπόθεσή του, μέχρι νααποδειχθούν τα λεγόμενα του στις επιτροπές και τα αρμόδια όργανα, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία offshore εταιρία, ο λογαριασμός του είναι ανενεργός από το 2011 και δεν υπάρχει καμία ζημίωση για το δημόσιο.Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία δικογραφία σε εκκρεμότητα, ούτε κλήση από την εισαγγελεία.


Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης συνεχίζει να βρίσκεται στις λίστες των ψηφοδελτίων της ΝΔ, μολονότι του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος για την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα…



Την ίδια ώρα, ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μειμαράκης συνεχίζει να διεκδικεί την ψηφο του ελληνικού λαού – πρωθυπουργία, παρά το γεγονός ότι το όνομά του εμπλέκεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το μέγα σκάνδαλο με τα υποβρύχια και έχει κατατεθεί στη Βουλή από τον Φεβρουάριο και για την οποία έκανε τα στραβά μάτια η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Παράλληλα, ο εγκαλούμενος από την δικαιοσύνη, υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μειμαράκης ψεύδεται, καθώς ισχυρίζεται ότι κατέχει απαλλακτικό έγγραφο, το οποίο όμως δεν παρουσιάζει.

Αντιθέτως, προσπαθεί ανεπιτυχώς να «μπαλώσει» τις κατηγορίες που του αποδίδονται με αοριστολογίες, ψευτομαγκιές, καφενειακό ύφος και προσπάθεια «ταπείνωσης» των πολιτικών του αντιπάλων, δείχνωντας καταφανέστατα ότι βρίσκεται σε πανικό από τις αποκαλύψεις, χωρίς να μπορεί με στοιχεία να τις αντικρούσει και να τις διαψεύσει.


Ο καθένας, ας βγάλει τα συμπεράσματά του…


Γράφει ο Α.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...