Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτη καταγγελία της ΠΡΟΣΠΕΡΤ: Επίθεση Κεφαλογιάννη σε εικονολήπτη της ΕΡΤ!

Φαίνεται ότι ο καυγάς που έστησε ο  κ. Κεφαλογιάννης εναντίον του κ. Σκουρλέτη  χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο» και κατηγορώντας ως «ψεύτες κι απατεώνες πολιτικούς» συλλήβδην τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ρωτώντας τον μάλιστα «τι σκατά έχει σπουδάσει», σε εκπομπή της ΕΡΤ που ήταν καλεσμένοι, δεν του ήταν αρκετός και αποφάσισε να τον συνεχίσει για να εκτονωθεί,  στην διακοπή της εκπομπής προπηλακίζοντας εικονολήπτη του καναλιού, που επίσης πέρασε διαμαρτυρόμενος την πόρτα της εξόδου του στούντιο.  Την Καταγγελία για την βίαιη επίθεση  του κ. Κεφαλογιάννη εκπροσώπου της ΝΔ, κατά τεχνικού της ΕΡΤ, εξέδωσε με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τον κ. Κεφαλογιάννη που επιτέθηκε βίαια εναντίον συναδέλφου εικονολήπτη, στη διακοπή της χθεσινής περιβόητης εκπομπής της ΕΡΤ που ήταν καλεσμένος εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία και αφού του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο, τον προπηλάκισε και τον απείλησε ότι «δεν θα ξαναδεί το φως της τηλεόρασης!!!!».
Επικροτούμε τη στάση του συναδέλφου εικονολήπτη, του προσωπικού της ΕΡΤ που βρισκόταν στο στούντιο και έκαναν τη βάρδια τους, καθώς και του παρουσιαστή, των συντελεστών, των καλεσμένων της εκπομπής (εξάρουμε τη στάση της κας. Κανέλλη επί του θέματος) που επέδειξαν νηφαλιότητα και εγκράτεια απέναντι στο νέο ήθος – ύφος της Νέας Δημοκρατίας που είναι το ίδιο αυταρχικό, προκλητικό, αντεργατικό, φιλομνημονιακό και φασίζον, με το παλαιό.
Ο κ. Κεφαλογιάννης σε συνέχεια των δηλώσεων Μεϊμαράκη, Δένδια, Βούλτεψη, Άδωνι και λοιπών, βάζοντας επιπλέον και το προσωπικό του μίσος εναντίον των εργαζόμενων της ΕΡΤ, λόγω του ότι κάποτε δεν τον είχαν εξυπηρετήσει σε προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητές του, τους επιτίθεται με μένος όποτε του δίνεται η δυνατότητα. Όχι όμως κι αυτό !
Η ΝΔ αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν διδάχθηκε από τα λάθη του παρελθόντος και έχει αποκοπεί από την εργατική τάξη, εξού και ο ανελέητος, καθημερινός, μαζικός εργασιακός εκφοβισμός με ρεμβασιστικές τάσεις και “προληπτικά” κηρύγματα όπως εκείνα των Μουρούτηδων, Λαζαρίδηδων, Καψήδων κλπ. Ως εδώ και μη παρέκει όμως», επισημαίνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία ασκεί δριμεία κριτική στη ΝΔ και καταλήγει τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ «κρατώντας την αξιοπρέπειά τους δεν θα δεχθούν νέες επιθέσεις, ούτε από τον κ. Κεφαλογιάννη, ούτε από κανέναν άλλο “ευγενή”, δεν θα δεχθούν να επανέλθουν λογικές και πρακτικές του μαύρου παρελθόντος, που θέλουν την ΕΡΤ λάφυρό και ορντινάντζα σε πολιτικές επιδιώξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...