Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στα καταστήματα της Μαρινόπουλος Ποιοι άδειασαν τα ταμεία

Όποιος πρόλαβε το χρήμα είδε. Οι προμηθευτές οι οποίοι είχαν ενημερωθεί ότι τα χειρότερα έρχονται προχώρησαν με ένδικα μέσα σε κατασχέσεις, προϊόντων, χρημάτων που ήταν στα ταμεία και εξοπλισμού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους χθες το πρωί υπήρξαν τέτοιες κινήσεις σε Κολωνάκι, Κηφισιά, Αμπελόκηπους και Άλιμο και συνεχίστηκαν ακόμη και μετά τις καταθέσεις της κατάσχεσης καθώς δεν είχε γίνει γνωστή η κίνηση.
Σε ερωτήσεις εργαζομένων προς τους προϊστάμενους σχετικά με τις εξελίξεις η απάντηση που λάμβαναν ήταν ότι οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο δεν ευσταθούσαν και ότι η εταιρεία συνεχίζει “κανονικά” την λειτουργία της.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εργαζόμενοι του ομίλου είναι διασπασμένοι καθώς πέρα από το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Carrefour – Μαρινόπουλος DIA, το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται εκτός γραμμής, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, συνδικαλιστικός φορέας που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ και τάσσεται υπερ πιο δυναμικών κινητοποιήσεων.
Το απόγευμα στις 5 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της Μαρινόπουλος στον Άλιμο την οποία στηρίζουν ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής.
Οι εργαζόμενοι ζητούν από την εργοδοσία να τους δώσει σαφή απάντηση για το εάν θα έχουν αύριο τις δουλειές τους, ωστόσο κανένας εκπρόσωπος της εταιρίας δεν βγήκε να τους πει τι θα συμβεί με το εργασιακό τους μέλλος.

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...