Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Μακελειό στην Κων/πολη. Βομβιστές αυτοκτονίας έσπειραν το θάνατο!

Οι τελευταίες πληροφορίες σύμφωνα και με το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης, 36 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 147 τραυματίστηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Τούρκος αξιωματούχος όπως και αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι οι δράστες ήταν τρεις και πυροδότησαν τα εκρηκτικά αφού άνοιξαν πυρ εναντίον των παρευρισκομένων. 
Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς που προσπάθησαν να «εξουδετερώσουν» τους υπόπτους, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι σκορπώντας τον θάνατο στο αεροδρόμιο.
 «Ήταν πολύ ισχυρή η έκρηξη, όλοι άρχισαν να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Türk. Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζονται τραυματίες να κείτονται στο έδαφος εκτός κι εντός του αεροδρομίου.Το τηλεοπτικό κανάλι NTV της Τουρκίας μετέδωσε ότι τέσσερις ένοπλοι άνδρες εθεάθησαν να φεύγουν τρέχοντας από το αεροδρόμιο μετά από τις εκρήξεις. Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο έχουν ακυρωθεί, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Αναφορικά με τις πτήσεις προς Ελλάδα, η πτήση της Aegean από την Κων/λη απογειώθηκε κανονικά, ενώ η πτήση της Turkish Airlines προς το Ελ. Βενιζέλος με προγραμματισμένη ώρα άφιξης τη 1.30 ακυρώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...