Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΟΑΕΔ 12.656 προσλήψεις ανέργων σε 34 δήμους για κοινωφελή εργασία

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες της β’ φάσης του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας που αφορά σε άλλους 34 δήμους.
Την υλοποίηση του προγράμματος έχει αναλάβει ο ΟΑΕΔ και οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά. Από αυτούς οι μισοί (6.328) θα απασχοληθούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και μόλις λήξει το οκτάμηνο, δηλαδή στα μέσα του 2017, θα προσληφθούν στους ίδιους δήμους άλλοι 6.328.

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι οποίοι θα είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75 ευρώ), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54 ευρώ).
Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...