Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

«Κράτος δικαίου» το καθεστώς Ερντογάν σύμφωνα με τον Σουλτς

Για να πάρετε μια ιδέα του ποιοί κάνουν κουμάντο σε αυτή την "ωραία ΕΕ" και τι πιστεύουν.
Σε παράλληλο κόσμο ο γνωστός απόφοιτος δημοτικού, που είναι πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο γνωστός Μάρτιν Σουλτς, δήλωσε για το πραξικόπημα στην Τουρκία.


«Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, έκανε θετικά σχόλια για την αποκλιμάκωση της κατάστασης, όπως αναφέρει το γερμανικό δίκτυο «NTV».
«Χαίρομαι που εφαρμόστηκε για άλλη μία φορά το κράτος δικαίου», ήταν το σχόλιο του Σουλτς στο Twitter. Το «κράτος δικαίου» είναι το καθεστώς Ερντογάν.
«H αιματοχυσία πρέπει να σταματήσει. Η σταθερότητα της χώρας είναι ζωτικής σημασίας για όλη την περιοχή», πρόσθεσε.
Να σημειωθεί εδώ ότι ο Σουλτς δεν έχει κάνει ούτε μια δήλωση για τη σφαγή των Κούρδων αμάχων στη νοτιοανατολική Τουρκία από το καθεστώς Ερντογάν.
 

http://www.triklopodia.gr/kratos-dikaiou-kathestos-erntogan-simfona-soults/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...