Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας: Δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας στους Δελφούς

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ με δωρεάν συμμετοχή 
Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας με τη συνεργασία του Art / European Animation Center οργανώνουν Εργαστήριο Φωτογραφίας με την Oh Soon-Ηwa, διακεκριμένη Κορεάτισσα φωτογράφο, και Eπίκουρη Καθηγήτρια στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang της Σιγκαπούρης. Η ίδια σπούδασε στο School of Visual Arts της Νέας Υόρκης και είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης.

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στους Δελφούς, από τη Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Ιουλίου, και ώρες 10:00-14:00, με δωρεάν συμμετοχή.
Το εργαστήριο απευθύνεται στους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, που θα ήθελαν να μοιραστούν μαζί της τα μυστικά της τέχνης της, μέσα από μια βιωματική διαδικασία φωτογραφικής προσέγγισης των Δελφών.
Οι μετέχοντες καλούνται να φέρουν μαζί τους τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τους, τρίποδα, και καλώδιο σύνδεσης της μηχανής τους με τον προσωπικό τους φορητό υπολογιστή, εφόσον διαθέτουν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν στοιχειώδη αγγλικά.
Περισσότερες πληροφορίες για την Oh Soon-Ηwa και τη δουλειά της στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση   http://www.soonhwaphoto.com/
Δηλώσεις συμμετοχής στην Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας και συγκεκριμένα στο email cineitea1987@gmail.com στο τηλ. 6978006709 με κλήση ή με γραπτό μήνυμα.
Παρακαλούμε να δηλώνετε το όνομα , τηλέφωνο επικοινωνίας και email.
Το εργαστήριο φωτογραφίας πραγματοποιείται στα πλαίσια της
10η ANIMART 2016
Βιωματικό Σχολείο Τεχνών και Forum Σύγχρονης Δημιουργικότητας που γίνεται στους Δελφούς, 16 - 24 Ιουλίου 2016

ΟΗ SOON-HWA
H Κορεάτισσα Oh Soon-Hwa είναι φωτογράφος, επιμελήτρια εκθέσεων, και αναπληρώτρια καθηγήτρια στο School of Art, Design & Media του Nanyang Technological University, της Σιγκαπούρης, με γνωστικό αντικείμενο τη φωτογραφία και την ψηφιακή εικόνα.
Σπούδασε στο School of Visual Arts της Νέας Υόρκης και είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης.
Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 60 εκθέσεις διεθνώς. Ενδεικτικά αναφέρονται:
 – Pingyao International Photo Festival, Κίνα
– National Portrait Gallery, Λονδίνο
– Midlands Arts Centre, Μπέρμπιχαμ
– Houston FotoFest, ΗΠΑ
– Pochon Βiennale, Κορέα
– Ssamzi Art Space, Κορέα
– Asian American Art Center, Νέα Υόρκη
– Society for Contemporary Photography, Kansas City, ΗΠΑ
– Korean Cultural Centre, Λος Άντζελες
– Palm Spring Desert Museum, ΗΠΑ
– Sotheby’s Young International Art Program.
Φωτογραφικές Εκθέσεις με δική της επιμέλεια πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Μουσείο της Σιγκαπούρης, και στο Pingyao International Phοtography Festival στην Κίνα.
Έχει λάβει υποτροφίες από το Συμβούλιο Τεχνών του Οχάιο, το Συμβούλιο Τεχνών της Κορέας, το Aaron Siskind Memorial,  και υποτροφία από την UNESCO-Aschberg.
Είναι μέλος πολλών ακαδημαϊκών ενώσεων και συντακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου και κριτικός για τη Φωτογραφία στην εφημερίδα Routledge, του Ηνωμένου Βασιλείου.
Στα μαθήματά της γύρω από τη φωτογραφία διδάσκει σύγχρονα θέματα, ντοκιμαντέρ, την τεχνική των πορτρέτων, την παραδοσιακή τεχνική του σκοτεινού θαλάμου, καθώς επίσης και τις εφαρμογές της ψηφιακής εικόνας.

Περισσότερα για την ANIMART στον ιστοχώρο: www.animartgreece.eu
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...