Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

Παρακολουθήσαμε όλο το τελευταίο διάστημα την συζήτηση που διεξήχθει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής «σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας».
Παρά το τεράστιο πολιτικό και οχι μόνο, ενδιαφέρον που παρουσιάζει το συγκεκριμένο θέμα, επεκράτησε μια ομερτά στα ΜΜΕ της διαπλοκής. Άπαντες το αποσιώπησαν!!! 
Και φυσικά η εξήγηση είναι απλή... Απο την ακροαματική διαδικασία προκύπτει ότι τα ΜΜΕ έχουν πάρει χρήματα με τη ...σέσουλα και χωρίς εγγυήσεις.
Το  petrosdiver blogspot κατάφερε και έχει στην κατοχή του το σύνολο των Πρακτικών της συζήτησης και σας τα παρουσιάζει ΕΔΩ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...