Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Διέλυσε και την αστυνομία ο Ερντογαν. Απέλυσε ακόμη 2.000

Η Τουρκία εξέδωσε σήμερα δύο διατάγματα υπό το καθεστώς της έκτακτης ανάγκης με τα οποία απολύει περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς και εκατοντάδες μέλη του στρατού και της αρχής τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών BTK, σε σχέση με την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε τον περασμένο μήνα.
Τα διατάγματα, που δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, περιλαμβάνουν επίσης μια απόφαση για το κλείσιμο μιας αρχής τηλεπικοινωνιών και μια άλλη απόφαση με την οποία ο πρόεδρος διορίζει τον επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...