Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

#SKAI_xeftiles: Το 2003 έγραφε πανηγυρικούς για τους Αρχαιολογικούς χώρους του Ελληνικού. Το 2016 θέλει να γίνουν σκόνη για να κάνει αντιπολίτευση !

Τότε (2003), πανηγυρικοί λόγοι για τα αρχαία, για τους σπάνιους περιβόλους και τους μοναδικούς θησαυρούς του Ελληνικού, για το ίδιο το όνομα Ελληνικό που οφείλεται στην εύρεση του ταφικού περιβόλου τη δεκαετία του ’60 (!), αυτού που χρειάστηκε να μεταφερθεί σε άλλη θέση για να μπορέσει να γίνει το αεροδρόμιο. Μέχρι και σχέδια για αρχαιολογικό χώρο και μουσείο προωθούσε τότε η Καθημερινή.
Και βέβαια, επεσήμανε ότι υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις, που θα συνεχιστούν, δηλαδή ότι η περιοχή κρύβει και άλλες αρχαιότητες που περιμένουν να ανακαλυφθούν στο μέλλον.
Σήμερα, η ίδια εφημερίδα κήρυξε πόλεμο στο υπουργείο Πολιτισμού, που κάνει ένα αυτονόητο αποφασιστικό βήμα προς την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου προστασίας των ίδιων αρχαιοτήτων. Ένα βήμα που, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου, προηγούμενες κυβερνήσεις και πολιτικές ηγεσίες του εν λόγω υπουργείου, το άφησαν σε εκκρεμότητα για χρόνια.
Ας αφιερώσουν οι αναγνώστες της Καθημερινής λίγο χρόνο να διαβάσουν το άρθρο του 2003 για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του Ελληνικούκαι ας αναρωτηθούν για το είδος της ενημέρωσης(;) που σήμερα τους προσφέρει η εφημερίδα…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...