Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Με το καλημέρα κρούσμα ντόπινγκ στην Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή.Ντοπαρισμένη Ελληνίδα κολυμβήτρια

Με τα πιο μελανά χρώματα αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο για την ελληνική Oλυμπιακή αποστολή, καθώς πριν γίνει ακόμα η τελετή έναρξης, Ελληνίδα αθλήτρια έχει βρεθεί θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.
Η 26χρονη κολυμβήτρια, της οποίας το όνομα δεν μπορεί να ανακοινωθεί μέχρι και την εξέταση του δεύτερου δείγματος, βρέθηκε θετική (στο πρώτο δείγμα), σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους Έλληνες αθλητές από το ΕΣΚΑΝ πριν αναχωρήσει η Ολυμπιακή Αποστολή για το Ρίο.
Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιβεβαιώνει το κρούσμα ντόπινγκ στην ελληνική ομάδα του Ρίο και επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο μέλος της αποστολής που βρέθηκε θετικό έχει αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:
«To αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στο Ρίο, ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού πρώτου δείγματος σε μέλος της αποστολής, κατά τη διάρκεια ελέγχου ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα.
Η ΕΟΕ είχε ζητήσει τον έλεγχο όλων των Ελλήνων αθλητών που παίρνουν μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το συγκεκριμένο μέλος έχει αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...