Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Ο πατριδέμπορος Γεωργιάδης μας εξηγεί γιατί άλλαξε γνώμη και ειπε ΝΑΙ στη δημιουργία τεμένους...καμαρώστε τον!!!

Ολόκληρη εκπομπή έκανε ο Αδωνις Γωργιαδης για να δικαιολογησει την αλλαγή στάση που είχε στο θέμα με το τζαμί οταν το 2010 κυκλοφορούσε αφίσες που έλεγαν οχι στο τεμενος και τελικά ψήφισε ναι σε όλα οταν του δόθηκε η ευκαιρία να πάρει πραγματικά θέση στη βουλη.

Δικαιολογηθηκε πως άλλαξε άποψη γιατί οταν υποστήριζε το οχι η παράταξη του πάτωσε στις περιφερειακές εκλογές και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων ψήφισε τις παρατάξεις που είχαν διαφορετική θέση απο αυτόν στις περιφερειακές εκλογές.
Με δυο λόγια όπου φυσάει ο άνεμος, στηριζει απόψεις που δεν πιστεύει για να μαζέψει ψήφους και οταν το κόλπο δεν αποδίδει αλλάζει θέση και προχωράει σε άλλη που μπορει να του φέρει περισσότερες ψήφους.          (Πηγή)
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...