Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Η Διαμαντοπούλου αποκαλύπτει ότι "μαγειρεύουν" την επιστροφή Σημίτη

Tο καρκίνωμα που ονομάζεται σύστημα Σημίτη επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλει να επαναφέρει η κυρία Άννα-φωτοτυπία-Διαμαντοπούλου και η παρέα της.
Σε ερώτηση αν ο Κ. Σημίτης θα ήταν ένας ενδεδειγμένος υποψήφιος για την Προεδρία το 2019, η κ. φωτοτυπία απαντά, ως να είναι το φυσικότερο πράγμα του κόσμου: 
«Απολύτως! Ο Κώστας Σημίτης έχει ήθος, έργο, μόρφωση και διεθνή αποδοχή. Δεν μοιράζει βέβαια χαιρετούρες και παχιά λόγια, δεν αλλάζει απόψεις για να τον προτιμήσουν… αλλά εκτιμώ ότι έρχεται η εποχή της αναζήτησης της σοβαρότητας». 
Εκτιμά η "κυρία" αυτή ότι η σοβαρότητα, η οποία σήμερα απουσιάζει, είναι καθ' οδόν και θα έρθει χεράκι-χεράκι με την επανεμφάνιση στο πολιτικό σκηνικό του Αρχιερέα της διαπλοκής Κ. Σημίτη.
Η πρώην υπουργός δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει την συμμετοχή της, όπως και την συμμετοχή Στουρνάρα, στην συνάντηση που είχε δει το φως της δημοσιότητας, με το πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη. Βέβαια διαβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση δεν είχε να κάνει τίποτε με τα όσα διακινήθηκαν στον τύπο, αλλά ήταν μια από τις πολλές συναντήσεις μεταξύ διαχρονικών "φίλων". Και φυσικά εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να την ...πιστέψουμε.!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...