Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

«ΒΟΜΒΕΣ» ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

Δριμύ κατηγορώ του Γιάννη Κουρτάκη για τον Αλαφούζο σήμερα στην εξεταστική, με απροσδιόριστες διαστάσεις που μπορούν να πάρουν οι καταγγελίες του.
Να γίνει ερώτημα προς την Εθνική Τράπεζα αν μετά τη δικαστική εξέλιξη που έχει πάρει η υπόθεση Αλαφούζου τίθεται ζήτημα για τις προσωπικές εγγυήσεις.

  Η Δικαιοσύνη ερευνά τον κ. Αλαφούζο που είναι από τους πιο επιφανείς φοροφυγάδες όπως ο κ. Αθανασίου λέει στο πόρισμά του. Υπάρχει ποσό 63 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο ερευνάται από Δικαιοσύνη για αδίκημα φοροδιαφυγής.”
Τα παραπάνω κατέθεσε ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής εξεταστικής.
Ο εκδότης των παραπολιτικών στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο απόκτησης του Seven X , κάνοντας λόγο για ανάγκη πειθαρχικής δίωξη για την αγοραπωλησία του σταθμού, με την άδεια του τότε ΕΣΡ.


Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...