Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Οι καναλάρχες ζήτησαν από τον Νίκο Παππά να μην δοθούν άλλες άδειες

Υποκρισία χωρίς όριο την στιγμή που τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως, ο ΣΚΑΪ κάνουν βρώμικη προπαγάνδα κατά της κυβέρνησης με τον Αλαφούζο και άλλους ολιγάρχες των μίντια δήθεν να κόπτονται για τις θέσεις των εργαζομένων.
 Οι τέσσερις προσωρινοί υπερθεματιστές ζήτησαν να ξεκαθαριστούν τα σχέδια της κυβέρνησης για τις επόμενες αδειοδοτήσεις, επιμένοντας ουσιαστικά να μη δοθούν θεματικές άδειες εθνικής εμβέλειας. Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων των νέων καναλαρχών με την πολιτική ηγεσία έληξε με τον πιο επίσημο τρόπο το αν πραγματικά ή όχι ενδιαφέρονται οι καναλάρχες, οι οποίοι χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους ως ασπίδα στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης για τον αριθμό των αδειών, να μην κλείσουν κανάλια και να μη βρεθούν στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενοι. Είναι προφανές ότι το αίτημα των καναλαρχών να μην προκηρυχθούν άλλες άδειες εθνικής εμβέλειας (θεματικές ή άλλου τύπου) σε βάθος 10ετίας ξεκαθαρίζει το τοπίο και σε αυτό το σημείο. Αφού ζήτησαν και μάλιστα εγγράφως να δεσμευτεί το ελληνικό δημόσιο ότι δεν θα προκηρύξει άλλες εθνικές άδειες και δεν θα ανατραπεί το αποτέλεσμα της δημοπρασίας. Κατά συνέπεια κανείς από τους καναλάρχες δεν... ενδιαφέρεται για την τύχη των εργαζομένων κόντρα στα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ που μεταδίδονται από το πρωί έως το βράδυ. Αλλά και πάλι η κυβέρνηση είναι σαφής για τη διάσωση θέσεων εργασίας και για τη βιωσιμότητα των νέων τηλεοπτικών σταθμών παρά την προπαγάνδα των διαπλεκόμενων συμφερόντων   
(Με πληροφορίες από efsyn και enimerosi24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...