Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΑΜΠ: Ταράσσει για άλλη μια φορά τα παγκόσμια δεδομένα μέσα σε ένα μόλις 24ωρο!

Ο Donald Trump έχει εδώ και καιρό κερδίσει τη φήμη του απρόβλεπτου αλλά ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει εαυτόν μέσα σε μόλις ένα 24ωρο! Σε διάστημα μόλις λίγων ωρών, με μια εκπληκτική επίδειξη των ικανοτήτων του ακόμα και για τα δικά του στάνταρ, κατάφερε να ανατρέψει τα παγκόσμια δεδομένα προμηνύοντας ένα κρεσέντο δυναμικών παρεμβάσεων στη διπλωματική και πολιτική ατζέντα των ΗΠΑ. Πως το κατάφερε αυτό;
Με μόλις τρεις ανακοινώσεις στο twitter με διαφορά μερικών ωρών!

Ψήφισμα ΟΗΕ για τους Ισραηλινούς Οικισμούς
Ο Trump άσκησε πιέσεις στην κυβέρνηση Ομπάμα να ασκήσει βέτο σε ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και κατάφερε να καταδικάσει τις δραστηριότητες εποικισμού στο Ισραήλ. Η δήλωση του στο twitter, δείχνει την προθυμία του να παρέμβει δυναμικά σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, σε αντίθεση με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Πυρηνικοί Εξοπλισμοί
Μετά τις δηλώσεις του Ρώσου Πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα ότι η Ρωσία πρέπει να «ενισχύσει την πολεμική ικανότητα των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων, κυρίως με την ενίσχυση των πυραυλικών συστημάτων συγκροτήματα πυραύλων ώστε να μπορούν να εγγυηθούν τη διείσδυση υφιστάμενων και μελλοντικών συστημάτων πυραυλικής άμυνας», ο Trump δήλωσε ότι «Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει σε μεγάλο βαθμό να ενισχύσουν και να διευρύνουν την πυρηνική τους ισχύ έως ότου ο κόσμος επανέλθει στα συγκαλά του».

Διαμάχη Boeing και Lockheed Martin
Ο Trump ανακοίνωσε στο twitter ότι «τα δαπανηρά νέα F-35 Joint Strike Fighter του Πενταγώνου θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από μια τροποποιημένη έκδοση ενός λιγότερο ακριβού αεροπλάνου, του F / A-18 Σούπερ Hornet». Με τη δήλωση του αυτή, ο Trump επιχειρεί να ταρακουνήσει τα σχέδια της εταιρίας Lockheed, πυ κατασκευάζει τα εν λόγω αεροσκάφη, ακριβώς όπως το έκανε με δηλώσεις του για τις εμπορικές συμφωνίες με την Κίνα, που ταρακούνησαν την Boeing, η οποία υπολογίζει στην πώληση τζετ σε κινεζικές αεροπορικές εταιρείες.

Ένα είναι σίγουρο: Η νέα διοίκηση Trump αναμένεται να κάνει δυναμικές παρεμβάσεις στη διεθνή διπλωματική σκηνή αλλά και στο εσωτερικό της πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα παραπάνω είναι μια μικρή μόνο ένδειξη των ικανοτήτων του Trump.

infiltr8or

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...