Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , με την μνημονιακή ρητορία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Αντωνίου Νέστορα , υπέρ του κλεισίματος της παθολογικής κλινικής από λειτουργίας του Γ.Ν Άμφισσας και την διακοπή της εφημερίας του Κ.Υ Ιτέας μετά από τριάντα συναπτά έτη είναι πλέον γεγονός.
Κατάφεραν αποκρύπτοντας την αλήθεια και στηριζόμενοι στην μνημονιακή τους πρακτική , με ύβρεις κατά όποιου αντιστέκεται στα σχέδιά  τους και χωρίς ίχνος ντροπής για τις αποφάσεις τους , τόσο  ο ΥΠΕαρχης όσο και η διοικήτρια και το διορισμένο από την κυβέρνηση διοικητικό συμβούλιο να μετακινηθεί ο ένας από τους τρεις αναισθησιολόγους , για ακόμη τρεις μήνες.
Ζούμε την πλήρη αποδυνάμωση όλων των κλινικών , διοικούν ένα νοσοκομείο χωρίς κλινικές , με ελάχιστους γιατρούς , ένα κέντρο υγείας χωρίς να εφημερεύει , και στην ουσία τα έχουν κλείσει και τα δύο με τις αποφάσεις τους.
Αντί να προσπαθούν με σοβαρότητα να λύσουν τα προβλήματα της υγείας του νομού έχουν βάλει 2-3 ΄»παπαγαλάκια» να ωραιοποιούν την κατάσταση, με ανακοινώσεις και άρθρα ανυπόγραφα, και να καλλιεργούν κλίμα αναπόφευκτης κατάργησης των μονάδων υγείας.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
Αφού ο σκοπός τους είναι η δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων που θα τους επιτρέψει να εκμεταλλευτούν την καρέκλα της εξουσίας όσο το δυνατό περισσότερο αδιαφορώντας για την επόμενη μέρα.


Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...