Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΔΟΛ γιατί σιωπούν;

Μέχρι χθες, ήταν λαλίστατοι σε όλα τα επίπεδα και  ειδικά για την «ανάλγητη κυβέρνηση» που οδηγούσε τον οργανισμό στο κλείσιμο.
Και ξάφνου, σιωπή. Τι συμβαίνει; Δεν είναι οι πρώτοι που πρέπει να πάρουν θέση; Φοβούνται τον Μητσοτάκη, την Φώφη και τον Θεοδωράκη που μέχρι χθες υμνούσαν;

Μάλλον διαπίστωσαν και αυτοί, έστω και αργά, αυτό που έχουν διαπιστώσει όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και άνεργοι στην Ελλάδα. Ότι το μαύρο μέτωπο δεν δίνει δεκάρα για τις ζωές τους. Μόνο τα συμφέροντα του κοιτά. Και δεν διστάζει να τους χρησιμοποιεί ως ανθρώπινες ασπίδες.
Φυσικά δεν έλειψαν και οι ευαίσθητοι (δες εικόνα ^), οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι είχαν απολυθεί περί τα 2,000 άτομα τα προηγούμενα χρόνια. Τότε όμως  είχαν…αγωνία μόνον για το μέλλον του Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...