Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Τραμπ σε Αλέξη: "Ο Ελληνικός λαός είναι εκπληκτικός"!

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ – ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ.
Απόλυτη συνεννόηση Τσίπρα - Τραμπ πριν την έλευση του στην Ελλάδα."ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΟΥ"!
Συνομιλία διάρκειας – ρεκόρ, 20 λεπτών! Τα εθιμοτυπικά τηλεφωνήματα δεν διαρκούν πάνω από 3 – 4 λεπτά. 5 μόλις λεπτά είχε κρατήσει το «θερμό» τηλεφώνημα Ερντογάν – Τραμπ
Ο Τραμπ επιβεβαίωσε και δήλωσε θαυμαστής της Ελλάδας, λέγοντας ότι παρακολουθεί από κοντά την προσπάθεια της χώρας για έξοδο από την κρίση, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες του ελληνικού λαού.
«Παρακολουθώ τη δουλειά που κάνετε, έχει καταπληκτικά αποτελέσματα» είπε ο κ. Τραμπ προσθέτοντας ότι «ο ελληνικός λαός είναι εκπληκτικός» .


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...