Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Για το νέο της κόμμα μίλησε η Άννα Διαμαντοπούλου

Για το νέο κόμμα που προετοιμάζει με τον Γιάννη Ραγκούση και τον Γιώργο Φλωρίδη μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρώην υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου λέγοντας πως «στόχος δεν είναι ένα κόμμα μπαλαντέρ του ενδιάμεσου χώρου».
Η Άννα Διαμαντοπούλου εξήγησε πως το καινούριο κόμμα είναι ο προοδευτικός πόλος, απέναντι στον συντηρητικό σε μία εποχή που οι έννοιες αριστερά-δεξιά έχουν χάσει το παλιό νόημα τους.Σχολιάζοντας το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες για ενιαία κεντροαριστερά και έχουν αποτύχει τονίζει ότι «αυτή τη προσπάθεια θα καρποφορήσει γιατί δεν θέλει να διαλύσει αλλά να συνθέσει. Δεν θέλει να πάει απέναντι στην ιστορία της παράταξης αλλά να την ανανεώσει».Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες η πρώην υπουργός τονίζει ότι δεν συμφωνεί γενικά με το αίτημα των εκλογών και σημειώνει ότι «έξι πρωθυπουργοί σε 5 χρόνια και συνεχώς εκλογές για την ικανοποίηση των αναγκών της αντιπολίτευσης, κανένα καλό δεν έφεραν».Εκτιμά όμως ότι «τα αδιέξοδα στα οποία η ίδια η κυβέρνηση μας οδηγεί, θα τις φέρουν γρήγορα», ενώ δεν αποκλείει το δημοψήφισμα τονίζοντας ότι «το απρόβλεπτο είναι μέρος της εκλογικής τακτικής του κ. Τσίπρα».
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...