Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΔΕ ΙΤΕΑΣ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην ΔΕ Ιτέας

Για μια ακόμη χρονιά η ΔΕ Ιτέας σε συνεργασία με την Καρναβαλική Επιτροπή, Συλλόγους και Εθελοντές, διοργάνωσαν το καρναβάλι του 2017, ξεπερνώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας , έστω και για λίγες στιγμές!
Οι φετινές Αποκριάτικες εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας ξεκίνησαν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 με την φαντασμαγορική τελετή έναρξης με θέμα «Το Ξωτικό του Αγιόνερου Κίρρας» , συνεχίστηκαν με το άναμμα της Φωτιάς στις Τοπικές Κοινότητες της Κίρρας και της Τριταίας , έπαιξαν με το Μεγάλο Παιχνίδι , απογειώθηκαν στις 26 Φεβρουαρίου 2017  με το «Καραναβάλι στο Λιμάνι» και έκλεισαν την αυλαία τους με τα «Ιτιώτικα Κούλουμα» την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017.
Γεμάτες κέφι,ζωντάνια και ρυθμό όλες οι εκδηλώσεις, διοργανώθηκαν σε συνεργασία με Τοπικούς Φορείς , Συλλόγους και Εθελοντές πολίτες , με αγάπη , μεράκι , και φαντασία , στοιχεία που συνέβαλαν στην απόλυτη  επιτυχία τους.Με υπερπροσπάθεια και με τη συναίνεση όλων, καθώς και με την αυτοθυσία των εργαζομένων στην καθαριότητα, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε όλες τις εκδηλώσεις μας.
Όλοι μαζί ξεχάσαμε  για λίγο τα ζητήματα που μας βασανίζουν και χαρήκαμε το Ιτιώτικο Καρναβάλι , για το οποίο η καρναβαλική επιτροπή μαζί με τα σωματεία και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ιτέας , Κίρρας , Τριαταίας, τους οποίους συγχαίρουμε για την προσφορά τους στον πολιτισμό, έκαναν και φέτος, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, ένα καρναβάλι που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων μας. 
Εκατοντάδες θεατές κατέκλυσαν τον παραλιακό δρόμο από την Κίρρα όπου ξεκίνησαν τα άρματα έως τη Μαρίνα της Ιτέας  και το Μόλο όπου κατέληξε , προκειμένου να το παρακολουθήσουν από κοντά , και εκείνο πραγματικά τους αποζημίωσε με τα έξυπνα , επίκαιρα,  ευφάνταστα άρματα και τις αντίστοιχες ομάδες του , να μεταφέρουν τον παλμό της μουσικής του DJ  στο κοινό.
Επικρατούσε το αδιαχώρητο, με δημότες και επισκέπτες να παρακολουθούν την πολυπληθή αποκριάτικη παρέλαση , με παρουσιάστρια  τη Βιβή Μαρκάτου , η οποία  με έξυπνες ατάκες και αστεία που έκανε με τους καρναβαλιστές  και τους θεατές ,σκόρπισε το γέλιο και τη χαρά.
Η απευθείας μετάδοση που είχε ο ρυθμός του καρναβαλιού με το ραδιόφωνο του Γαλαξία fm δεν άφησε κανέναν να μείνει στο σπίτι του και τον προέτρεψε να έρθει να το παρακολουθήσει από κοντά.
Με τα χειροκροτήματα των συμπολιτών και συνδημοτών να μην  σταματούν, οι καρναβαλιστές εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητά τους και παρέσυραν στους αποκριάτικους ρυθμούς όλους τους θεατές. Ο τερματισμός του στο Μόλο συνεχίστηκε με το κάψιμο του Καρνάβαλου.
Οι καταστηματάρχες , οι ξενοδόχοι είχαν οφέλη καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων μας, πράγμα που το αποδεικνύει η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης μας που αγγίζει το 100%.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι με την εθελοντική ενεργό συμμετοχή τους κατάφεραν να μας κάνουν να ξεχαστούμε από τις έγνοιες και τις δυσκολίες που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας : 1. Θαλάσσιες Καλιέργειες Α.Ε. , 2) Δελφοί – Δίστομο Α.Μ.Ε. και 3) Ε.Β. Ε. Φωκίδας.
Τους χορηγούς επικοινωνίας :Έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής καθώς ιδιαίτερα το ραδιοφωνικό σταθμό GALAXIAS FM που θα μεταδίδει ζωντανά το Καρναβάλι καθόλη τη διάρκεια του. Καθώς επίσης και στην παρουσιάστρια του καρναβαλιού κ. Βιβή Μαρκάτου, η οποία με έξυπνες ατάκες και αστεία, σκορπίζει  γέλιο και χαρά, σε καρναβαλιστές και θεατές.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ…
ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!
 ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΩΣ «ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ»
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Σαρακοστή.

Εκ του Δήμου Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...