Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ η «καταστροφή Πολάκη»με τα Ιατρεία της Γειτονιάς…μούγκα οι βαρόνοι των ΜΜΕ (βίντεο)

Με «βάση» τις 300 υπάρχουσες μονάδες υγείας του ΠΕΔΥ, «μαγιά» τους περίπου 2.500-3.000 γιατρούς ειδικότητας που αυτές έχουν και «νέο αίμα» 1.300 οικογενειακούς γιατρούς και 1.700 νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας, θα επιχειρήσει το υπουργείο Υγείας εντός του 2017 να ξεκινήσει το «χτίσιμο» του νέου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου, το νέο σύστημα θα ξεκινήσει με τη δημιουργία 240 μικρών ιατρείων γειτονιάς – Τοπικών Μονάδων Υγείας ή αλλιώς ΤΟΜΥ, σε 62 περιοχές της χώρας, τα οποία θα στεγάζουν περίπου 1.000 γενικούς γιατρούς και παθολόγους και 300 παιδιάτρους που θα αναλάβουν ρόλο οικογενειακού γιατρού και 1.700 νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας. Θα είναι νέο προσωπικό στο σύστημα που θα προσληφθεί με συμβάσεις έργου και θα αναλάβει να φέρει εις πέρας συγκεκριμένες δεσμεύσεις όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών υγείας σε πολίτες αλλά και στη συμμετοχή σε δράσεις προαγωγής υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...