Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Με πλεόνασμα 0,3% η Ελλάδα ήταν success story με 3,9% είναι… Βενεζουέλα!

Τι άλλο χρειάζεται να σου πουν για να καταλάβεις το παιχνίδι που έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν οι Σαμαροβενιζέλοι και… τα ορφανά τους στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών; Σύσσωμο το μαύρο μέτωπο και οι νταβατζήδες της «ενημέρωσης» έσκουζαν για το φως στο τούνελ της ανάπτυξης… που είχε επιτευχθεί επί των ημερών των «επιτυχημένων» Σαμαροβενιζέλων.
Και τώρα, που η κυβέρνηση των «άχρηστων» ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει υποχρεώσει τους πάντες σε άτακτη υποχώρηση, σου μιλούν για… τη Βενεζουέλα!
Εκκωφαντική η σιωπή τους για την παραδοχή Τόμσεν για τις λάθος εκτιμήσεις του Ταμείου στα 7 χρόνια που εμπλέκεται με το ελληνικό πρόγραμμα.
Άλαλα τα χείλη τους για την απότομη στροφή Σοιμπλε και Ντάισελμπλουμ και για την ξαφνική τους πρεμούρα να επιτευχθεί συμφωνία.
Όχι η Ελλάδα δε σώθηκε ακόμα. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της.
Ομως για πρώτη φορά, έχει μια κυβέρνηση που επικεντρώνεται στην επίτευξη οριστικής λύσης και όχι μιας οποιασδήποτε συμφωνίας…


Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...