Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Χρυσός και πάλι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της περασμένης χρονιάς συνεχίζει να γραφεί ιστορία. Ο Λευτέρης Πετρούνης κρέμασε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στο στήθος του καθώς με μια σπουδαία εμφάνιση αναδείχθηκε κορυφαίος και στο Ευρωπαϊκό του Κλουζ!  Ο Έλληνας γυμναστής βαθμολογήθηκε με 15.433 βαθμούς και πήρε το χρυσό, καθώς επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό τον τίτλο του φαβορί!Με αυτή την επιτυχία ο 27χρονος Ολυμπιονίκης κατάφερε και άλλο ένα επίτευγμα, το οποίο έχει γίνει μόνο μία φορά τα τελευταία 60 χρόνια: έγινε ο δεύτερος σπεσιαλίστας των κρίκων που θριάμβευσε σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αμέσως μετά την κατάκτηση χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου. Μέχρι τώρα ο μόνος που το είχε πετύχει ήταν ο Ανατολικογερμανός Χόλγκερ Μπέρεντ, το 1989.
Στο ίδιο όργανο ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης στην πρώτη του εμφάνιση σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, πλασαρίστηκε στην 6η θέση με 14,666 βαθμούς. Ηταν η πρώτη φορά που η ελληνική γυμναστική είχε δύο αθλητές σε τελικό ίδιου οργάνου σε μεγάλους διεθνείς αγώνες. Ηταν το 27ο ελληνικό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...