Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Χρυσός και πάλι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της περασμένης χρονιάς συνεχίζει να γραφεί ιστορία. Ο Λευτέρης Πετρούνης κρέμασε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στο στήθος του καθώς με μια σπουδαία εμφάνιση αναδείχθηκε κορυφαίος και στο Ευρωπαϊκό του Κλουζ!  Ο Έλληνας γυμναστής βαθμολογήθηκε με 15.433 βαθμούς και πήρε το χρυσό, καθώς επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό τον τίτλο του φαβορί!Με αυτή την επιτυχία ο 27χρονος Ολυμπιονίκης κατάφερε και άλλο ένα επίτευγμα, το οποίο έχει γίνει μόνο μία φορά τα τελευταία 60 χρόνια: έγινε ο δεύτερος σπεσιαλίστας των κρίκων που θριάμβευσε σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αμέσως μετά την κατάκτηση χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου. Μέχρι τώρα ο μόνος που το είχε πετύχει ήταν ο Ανατολικογερμανός Χόλγκερ Μπέρεντ, το 1989.
Στο ίδιο όργανο ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης στην πρώτη του εμφάνιση σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, πλασαρίστηκε στην 6η θέση με 14,666 βαθμούς. Ηταν η πρώτη φορά που η ελληνική γυμναστική είχε δύο αθλητές σε τελικό ίδιου οργάνου σε μεγάλους διεθνείς αγώνες. Ηταν το 27ο ελληνικό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...