Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Πέρασε τον γιο του για κλέφτη και τον σκότωσε

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται φρουρούμενος ένας 85χρονος από την Παλαιόχωρα ο οποίος χθες σκότωσε τον 55χρονο γιο του όταν τον πέρασε για διαρρήκτη. Ο ηλικιωμένος στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι και χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας με ειδικό διαπραγματευτή για να παραδοθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος επισκέφθηκε τον πατέρα του, στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων που βρίσκεται δίπλα στην Παλαιόχωρα, ο οποίος όμως λόγω προβλήματος ακοής δεν του άνοιξε την πόρτα. Τότε ο γιος προσπάθησε να μπει από το παράθυρο, ωστόσο όταν τον αντιλήφθηκε ο 85χρονος τον πέρασε για διαρρήκτη και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι και δεν επέτρεψε ούτε στους διασώστες του ΕΚΑΒ να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον γιο του, ο οποίος τελικά κατέληξε.
Έξω από το σπίτι συγκεντρώθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη με τον ηλικιωμένο να αρνείται να παραδοθεί για αρκετές ώρες. Τελικά γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί της ομάδας Ειδικών Αποστολών κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι και να τον συλλάβουν.
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπου παραμένει φρουρούμενος και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...