Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Πέρασε τον γιο του για κλέφτη και τον σκότωσε

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται φρουρούμενος ένας 85χρονος από την Παλαιόχωρα ο οποίος χθες σκότωσε τον 55χρονο γιο του όταν τον πέρασε για διαρρήκτη. Ο ηλικιωμένος στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι και χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας με ειδικό διαπραγματευτή για να παραδοθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος επισκέφθηκε τον πατέρα του, στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων που βρίσκεται δίπλα στην Παλαιόχωρα, ο οποίος όμως λόγω προβλήματος ακοής δεν του άνοιξε την πόρτα. Τότε ο γιος προσπάθησε να μπει από το παράθυρο, ωστόσο όταν τον αντιλήφθηκε ο 85χρονος τον πέρασε για διαρρήκτη και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι και δεν επέτρεψε ούτε στους διασώστες του ΕΚΑΒ να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον γιο του, ο οποίος τελικά κατέληξε.
Έξω από το σπίτι συγκεντρώθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη με τον ηλικιωμένο να αρνείται να παραδοθεί για αρκετές ώρες. Τελικά γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί της ομάδας Ειδικών Αποστολών κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι και να τον συλλάβουν.
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπου παραμένει φρουρούμενος και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...