Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑ …ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ …ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!!

Γράφει ο Θοδωρής Ζώτος
Προβλεπόμενα-προβλέψιμος ο Αλέξης Παπαχελάς, μετέφερε την αγωνία των αφεντικών του για το νέο τηλεοπτικό τοπίο στον Έλληνα πρωθυπουργό, για να εισπράξει την αποστομωτική απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, πως η διαπλοκή αποτελεί οριστικά παρελθόν!!!

«Αντιμετωπίζουμε το τρίγωνο της διαπλοκής: πολιτικοί – ΜΜΕ – Τράπεζες. ΟΙ 4 άδειες κατοχυρώνουν υγιές περιβάλλον και βιώσιμα σχήματα. Η διαφημιστική πίτα είναι περίπου 200 εκατ. ετησίως. Το λειτουργικό κόστος ενός βιώσιμου καναλιού είναι περίπου 50 εκατ. Έτσι προκύπτουν οι 4 άδειες. Το ΜΕΓΚΑ με μετόχους 3 από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες, δεν είναι βιώσιμο. Δεν φιμώνουμε κανέναν. Ο διαγωνισμός θα είναι η πιο αδιάβλητη διαδικασία πέρα από τις πανελλαδικές. ΘΑ επεκτείνουμε το μοντέλο και σε άλλους δημόσιους διαγωνισμούς.
Δεν κρίνω αν ο Καλογρίτσας, ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος έχουν υγιείς επιχειρήσεις. Θεσμική επιλογή είναι να πάρει άδεια αυτός που θα πληρώσει τα περισσότερα και θα είναι εντάξει τα χαρτιά του. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν, ακόμα και αν είναι προμηθευτής του δημοσίου.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την διαπλοκή είναι να κατοχυρώσουμε την βιωσιμότητα του σχήματος. Σε όλες τις χώρες με εξαίρεση την Ιταλία, ο αριθμός είναι περιορισμένος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...