Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Κούλης Δεσμώτης

Τα παιδικά χρόνια της εξορίας ήταν σκληρά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη την περίοδο της Χούντας. Γιατί για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει φουά γκρα πολύ.
Πολιτικός κρατούμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα βρεφικά και παιδικά του χρόνια. Το είπε ο ίδιος, αυτολεξεί.
Γιατί έχει και η Δεξιά τους αγώνες της.
Ποια Μακρόνησος; Οι Αριστεροί αγωνιστές του γλυκού νερού δεν έχουν βρεθεί εξόριστοι στο μαρτυρικό Παρίσι.
Να σε ταΐζουν οι βασανιστές καμαμπέρ μέχρι σκασμού και εσύ να υπομένεις στωικά για να μην προδώσεις τους συντρόφους σου.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το altsantiri από τον τόπο μαρτυρίου του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμβολή στην ιστορική μνήμη του ελληνικού λαού. Ευτυχώς, στη δημοκρατία μας, οι αγωνιστές δικαιώνονται. Κι έτσι, η δική μας Άννα Φρανκ τουλάχιστον αποζημιώθηκε για τα χαμένα παιδικά χρόνια της κατακτώντας τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας αναφέρουν ότι η γκιλοτίνα στην οποία παραλίγο να κρεμάσουν τον Κυριάκο οι βασανιστές ήταν μάρκας SIEMENS.
Υ.Γ.: Ο ελληνικός λαός έχει ψηφίσει πολλούς για πρωθυπουργούς. Ανάμεσά τους, και σκότεινα πρόσωπα της Ιστορίας. Μειωμένης αντίληψης έχει ψηφίσει μόνο μία φορά, αλλά έφερε το ιστορικό όνομα Παπανδρέου. Και μειωμένης αντίληψης και Μητσοτάκης, πού πας;
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...