Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Λήξη συναγερμού στο Μόναχο. Μούφα τα περι τρομοκρατικού χτυπήματος!!!

Ένας 18χρονος κάτοχος γερμανικής και ιρανικής υπηκοότητας, ο οποίος ζούσε «για μεγάλο διάστημα» στη Βαυαρία, ήταν ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο εμπορικό κέντρο «Olympia» του Μονάχου. Ο νεαρός φαίνεται ότι  έδρασε μεμονωμένα, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της Αστυνομίας του Μονάχου Χουμπέρτους Άντρε.

Σύμφωνα με τον κ. Άντρε, από την επίθεση υπάρχουν 9 νεκροί πολίτες συν ένας ο δράστης ο οποίος αυτοκτόνησε και 21 τραυματίες, εκ των οποίων  3 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Οι πληροφορίες για  περισσότερους δράστες αποδείχθηκαν εσφαλμένες.
Τέλος ο κ. Αντρέ σημείωσε ότι κατά την διάρκεια των ερευνών «προτάξαμε την ασφάλεια από την ταχύτητα και θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι δεν υπήρχαν άλλοι οπλισμένοι δράστες ελεύθεροι», και τόνισε ότι, αν και δεν μπορεί να υπάρξει 100% ασφάλεια, δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία να υποδεικνύουν ότι οι πολίτες του Μονάχου έχουν λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια.Προέτρεψε δε να πραγματοποιηθούν κανονικά οι διάφορες εκδηλώσεις που είχαν αρχικά ακυρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...