Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Αναλαμβάνει σήμερα τα καθήκοντά της η νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Άμφισσας!

Πρώτη ημέρα στο Νοσοκομείο Άμφισσας σήμερα για τη νέα Διοικήτρια της μονάδας, παραλαμβάνει αυτή την ώρα από τον αναπληρωτή Διοικητή Ηλία Παπαδρόσο... Το τι παραλαμβάνει είναι ένα ζήτημα στο οποίο ταιριάζει γάντι το διαφημιστικό του Χαβιέρ Μπαρδέμ και τις παστίλιες πόνου...
 Χθες είχε επαφές στην Περιφέρεια Στερεάς προκειμένου να γνωρίζει τις δυνατότητες επιλογής... 
Θα έλεγε κάποιος απαισιόδοξος-"ποιον κοροϊδεύουμε;" αλλά είμαστε φύσει αισιόδοξοι και περιμένουμε τα καλύτερα, βασιζόμενοι στην προγονική ρήση "οία η μορφή τοιαύτη και η ψυχή"...! 

  Αποφασιστικότητα και δύναμη ευχόμαστε.

 *Μία οικονομολόγος με αριστεία και εξειδικευμένη εμπειρία πρόκειται να αναλάβει την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας εντός 10ημέρου, παράλληλα με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της μονάδας, όπως ανακοινώθηκε με απόφαση του υπουργείου Υγείας. 
  Πρόκειται για την 47χρονη Ευφροσύνη Αυγερινού με καταγωγή από γείτονα Αμφίκλεια, εξαιρετικά εμφανίσιμη και οικονομολόγο, απόφοιτο του τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Έχει εργαστεί στον τομέα της αναλυτικής λογιστικής & επιμερισμού δαπανών της φαρμακευτικής εταιρείας Hoechst Ελλάς ΑΒΕΕ και ως Communication Directort της εταιρείας C&C, International Group of Companies. 
   Το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου, της κλειστής Παθολογικής, την ανάγκη αλλαγής της οργανωτικής δομής των εφημεριών, τις εναλλακτικές λύσεις στις υψηλού κόστους διακομιδές, την λειτουργία και στελέχωση των Αγροτικών Ιατρείων και των Κέντρων Υγείας, καθώς και την λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού… 
  Ως οικονομολόγος υποθέτουμε ότι ο εξορθολογισμός των οικονομικών του Νοσοκομείου θα είναι πρώτης προτεραιότητος… 

  Δύσκολα καθήκοντα σε δύσκολες συνθήκες! 
 Πάντως όλη η Φωκίδα την περιμένει πως και πως…!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...