Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Στο δικαστήριο σήμερα Παναγιωτόπουλος – Γκλέτσος για τα νερά του Δήμου Δελφών

Στα δικαστήρια Λαμίας βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο και τον γνωστό δικηγόρο Γιώργο Δούμα. Μετρήσεις καταλληλλότητας των υδάτων του Δήμου Δελφών που δόθηκαν πρόσφατα στην δημοσιότητα έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος κάνει λόγο για εκστρατεία σπίλωσης της ποιότητας των υδάτων του δήμου του. Έχει ήδη κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Άμφισσας και ακολουθούν άμεσα ασφαλιστικά μέτρα ώστε να σταματήσει η αναπαραγωγή των αποτελεσμάτων των μετρήσεων αυτών. Ο Απόστολος Γκλέτσος παραβρέθει στα δικαστήρια Λαμίας ως πρόεδρος του υπο σύσταση φορέα Παράκτιο Δίκτυο. «Θα λάμψει η αλήθεια» δήλωσε ο δικηγόρος Γιώργος Δούμας.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...