Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Παραδίνονται οι πραξικοπηματίες στρατιώτες. (Aνανεωμένο)

Οι στρατιώτες που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος ενάντια στον Ταγίπ Ερντογάν και είχαν αποκλείσει τις γέφυρες του Βοσπόρου ξεκίνησαν λίγο μετά τις 06.30 το πρωί του Σαββάτου να παραδίνονται στην αστυνομία. Από την άλλη, στην Άγκυρα υπάρχουν ακόμη θύλακες πραξικοπηματιών που αντιστέκονται.

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλοί άμαχοι, σκοτώθηκαν στη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος που πραγματοποίησαν στασιαστές στρατιώτες και η οποία φαινόταν το πρωί να έχει κατασταλεί, δήλωσε Tούρκος αξιωματούχος.
Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν σε όλη τη χώρα 336 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία είναι στρατιωτικοί, σε σχέση με την απόπειρα αυτή, υπογράμμισε εξάλλου ο ίδιος αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Τη σύλληψη 336 ανθρώπων ανακοίνωσε επίσης στο CNN Turk o υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ.
 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...