Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Τσίπρας: Παραμένουμε στο πλευρό της δημοκρατίας και της συνταγματικής νομιμότητας (Ανανεωμένο)

«Παραμένουμε σταθερά στο πλευρό της δημοκρατίας» επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter, στον απόηχο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία.
«Η κυβέρνηση και ο λαός της Ελλάδας παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Τουρκία παραμένοντας σταθερά στο πλευρό της δημοκρατίας και της συνταγματικής νομιμότητας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχουν εντός της ημέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα συνομιλήσει τηλεφωνικά και με τον ομόλογό του Μπινάλ Γιλντιρίμ.
Πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας τόνισαν στο ΑΜΠΕ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταστήσει σαφές στον Τούρκο Πρόεδρο ότι η Ελλάδα ότι στηρίζει τη συνταγματική και δημοκρατική νομιμότητα της Τουρκίας.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...