Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ιταλία: 30 νεκροί στο ξενοδοχείου του τρόμου

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε ξενοδοχείο. Φόβοι για 30 νεκρούς, αναμέσά τους και παιδιά. Έφτασαν οι διασωστες αλλά δεν μπορούν να προσεγγίσουν. "Υπάρχουν πολλοί νεκροί", λέει ο επικεφαλής των διασωστών. Συγκλονιστικά βίντεο μέσα από το ξενοδοχείο και φωτογραφίες. Η χιονοστιβάδα μετακίνησε 10 μέτρα το μοιραίο κτίριο.
13:43 Γράφημα δείχνει την μετατόπιση που υπέστη το ξενοδοχείο από το χτύπημα της χιονοστιβάδας


13:22 Μεταξύ των αγνοουμένων στο ξενοδοχείο Rigopiano της κεντρικής Ιταλίας κοντά στην πόλη Πεσκάρα υπάρχουν και μικρά παιδιά, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιταλική δημόσια τηλεόραση RAI.
Μεγάλο μέρος των σωστικών συνεργείων δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσεγγίσει το σημείο στο οποίο βρίσκεται το ξενοδοχείο λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.
Το ξενοδοχείο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα, η οποία αποκολλήθηκε από το βουνό Γκραν Σάσσο εξαιτίας πιθανώς των χθεσινών σεισμών.
Μέχρι και 30 άνθρωποι φέρεται ότι έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσε χιονοστιβάδα σε ξενοδοχείο της Πεσκάρα, επαρχίας του Αμπρούτσο, έπειτα από τις σεισμικές δονήσεις που έπληξαν χθες την κεντρική Ιταλία, μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, στο ξενοδοχείο «Rigopiano» διέμεναν τουλάχιστον 22 ένοικοι.
Ανασύρθηκε ήδη ένας νεκρός από το ξενοδοχείο. «Οι άνδρες και οι γυναίκες μας εργάζονται με ηρωϊκό τρόπο», δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής προστασίας Φαμπρίτσιο Κούρτσιο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...