Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Die Welt: Στους μεγάλους νικητές της νέας τουριστικής περιόδου η πολιτικά σταθερή Ελλάδα! Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του μαύρου μετώπου

Ακριβείς αριθμοί και προγνώσεις θα δημοσιευτούν τον Μάρτιο στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου ΙΤΒ, ήδη όμως από τώρα διαφαίνεται ότι η πολιτικά σταθερή Ελλάδα κατατάσσεται στους μεγάλους νικητές της νέας τουριστικής περιόδου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Die Welt, που αναφέρει πως στη λίστα των δέκα πλέον αναπτυσσόμενων ταξιδιωτικών προορισμών των Γερμανών περιλαμβάνονται πέντε ελληνικά αεροδρόμια.
Τα στοιχεία προέρχονται από τo Traveltainment Market Analytics, το οποίο αξιολογεί μαζί με τη μηχανή αναζήτησης Internet Booking Engine τα στοιχεία τα οποία παρέχουν διεθνείς ταξιδιωτικές πύλες / πλατφόρμες, όπως οι weg.de, expedia.de, holidaycheck.de ή thomascook.fr. Αξιολογήθηκαν στοιχεία μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 9 Ιανουαρίου, για κρατήσεις από τη Γερμανία για το διάστημα από τον Μάιο έως τα τέλη Οκτωβρίου 2017 και συμπεριλήφθηκαν σε αυτά και συνήθη ταξιδιωτικά γραφεία.
Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, καταγράφεται αύξηση της κίνησης προς το Ηράκλειο της Κρήτης κατά 72% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, προς τη Ρόδο 81%, η δε Θεσσαλονίκη μπορεί να υπολογίζει με μιαν εξαιρετικά μεγάλη αύξηση της τάξεως του 83%. Η Καβάλα, επίσης, εμφανίζει αύξηση σε ποσοστό 68%. Πρώτη και με διαφορά είναι όμως η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Γερμανία προς την Κω, αφού φτάνει το 192%!

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...